Roefeldag Parkstad Limburg

Complete Roefel Routes


UITLEG

De Roefeldag is op Zaterdag 10 november 2018

Let op: WANNEER U VIA UW TELEFOON INSCHRIJFT KAN DE KNOP INSCHIJVEN WEGVALLEN. DAN KUNT U ALLEEN VIA DE PC INSCHRIJVEN. LET OP!!!!!! Alle routes met een * ernaast staan op de nominatie om te vervallen. Hierop zijn te weinig inschrijvingen. Alle routes beginnen bij Scouting St. Jan Baptist en eindigen bij Scouting Bekkerveld of Scouting St. Jan Baptist. Er zijn 60 routes. Korte routes staan achteraan. Scroll door de routes voor jouw meest geschikte tijd. Ben op tijd anders staan je mede-roefelaars te wachten. Bij beide scoutinggroepen is van alles te doen.

Bij sommige bedrijven komen op bepaalde tijdstippen routes samen. Dit is te herkennen aan de nummers tussen haakjes. Wacht met beginnen tot iedereen er is.

PARKEREN
Parkeren bij Scouting St. Jan Baptist alleen op de daarvoor aangegeven plaatsen.Vanuit de Govert Flinckstraat, achter het scoutinggebouw, is plaats. 
genoeg om te parkeren.

NIET parkeren op de kiezel of het gras nabij het scoutinggebouw.

Het is verboden het fietspad (het jamboreepad) nabij het scoutinggebouw in te rijden. Bij Scouting Bekkerveld parkeren op de parkeerplaats bij de naast gelegen sporthal.

INSCHRIJVING

Je mag maar één route kiezen.

Uitzondering zijn de routes waarbij staat "mag gecombineerd worden". Daarvan kun je er eentje als extra route kiezen.

Je laatste inschrijving/gekozen route geldt. Alle inschrijvingen voor routes die je daarvoor hebt gekozen worden automatisch verwijderd.
Dat geldt ook voor inschrijvingen waarbij onjuiste informatie is gegeven. Bijvoorbeeld waarvan het adres niet klopt, niet compleet is of waarbij de geboortedatum niet klopt. Zorg ervoor dat alle gegevens kloppen en juist ingevuld zijn. 

Zorg voor voldoende vervoer en voldoende begeleiders. Zonder voldoende vervoer of begeleiders kan een route niet doorgaan.

Aanmelden: op dit tijdstip melden bij Scouting St. Jan Baptist. Afmelden: op dit tijstip afmelden bij scouting Bekkerveld.

Neem bij een lange route eventueel een lunchpakketje mee.


Foutje gemaakt? Of wil je je afmelden? Mail dan naar: meedoen@roefeldag.com

TIP: Gebruik CTRL-F om te zoeken op deze pagina!
Als je bijvoorbeeld graag naar albert heijn wil, tik je in "albert" en vind je elke route die hier naartoe gaat.
Of als je niet meer weet op welke route je hebt ingeschreven, kun je zo ook je eigen naam zoeken in de lijst met 'alle routes'. schrijf je gekozen route voor jezelf op en neem dat mee op roefeldag !


We laten je nu alleen beschikbare routes zien, klik hier om alle routes te zien.